Biudžetinė įstaiga, 191777611, Aukštaičių a. 10, Subačius, LT-40406 Kupiškio r.,  tel.: 8-459-55285, e.paštas: rastine@gimnazija.subacius.lm.lt

Kupiškio r. Subačiaus gimnazija

Priėmimo į gimnaziją tvarka

 

 DOKUMENTŲ PATEIKIMAS E.PAŠTU (PRAŠYMO PAVYZDYS)

 

Priėmimo į Kupiškio r. Subačiaus gimnaziją tvarkos aprašas

       

Kupiškio rajono bendrojo ugdymo mokyklų aptarnavimo teritorijos pagal ugdymo programas

 


Dokumentų pateikimas ir priėmimas elektroniniu būdu

Prašymai ir kiti priėmimui reikalingi dokumentai elektroniniu būdu teikiami e.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

Dokumentų pateikimo veiksmų seka:

1. Asmuo, pageidaujantis mokytis, atsispausdina  pateiktą prašymo šabloną, jį užpildo ir pasirašo.  Vienas iš tėvų (globėjų, rūpintojų) pasirašo sutikimą dėl sūnaus/ dukros mokymosi gimnazijoje.

Prašymą už vaiką iki 14 metų pateikia vienas iš tėvų (globėjų, rūpintojų).

 2. Kitų reikalingų dokumentų  kopijas ir pasirašytų prašymų skaitmenines kopijas siunčia e.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (arba kitu būdu pristato į gimnazijos raštinę)

3. Gimnazija, gavusi dokumentus, informuoja dokumentų pateikėją per 3 darbo dienas apie priėmimą / nepriėmimą į gimnaziją.

4. Kartu su sprendimu priimti mokinį į gimnaziją mokiniui pateikiamas (jo nurodytu e.paštu) ir mokymo sutarties šablonas.

5. Mokinys(tėvai, globėjai) susipažinęs su mokymosi sutartimi, atsispausdina ir pasirašo dvi sutarties kopijas. Atvykdamas mokytis  į gimnaziją jas pateikia raštinėje.

6. Mokinys užpildo atsiųstą vidurinio ugdymo individualaus plano šabloną ir atsiunčia e.paštu 

 

                

Elektroninis dienynas

 

 

 

Kiekvienas sistemos vartotojas turi prisijungimo vardą ir slaptažodį. Jei iškilo neaiškumų, klauskite gimnazijos administracijos.

UTA

uta